Aktuális:

Kívül-belül biztonság a higiénikus utazás biztosítása érdekében

A 6x6 Taxi és a vele egy cégcsoportba tartozó Taxi Plus Kft., azokat a szolgáltatókat erősítik, akik minden intézkedést megtesznek a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében. A két cég „kívül-belül biztonság” szlogennel egységes programot indít

„Kívül-belül biztonság” szlogennel programot hirdetett a 6x6 Taxi és a Taxi Plus a higiénikus utazás biztosítása érdekében! 

 

Budapest, 2020. március 17.
A 6x6 Taxi és a vele egy cégcsoportba tartozó Taxi Plus Kft., azokat a szolgáltatókat erősítik, akik minden intézkedést megtesznek a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében.  A két cég „kívül-belül biztonság” szlogennel egységes programot indított, melynek keretein belül, a sofőrök között szétosztásra került több mint 1000 db felületfertőtlenítő folyadék és törlőkendő. 

 

Autó kilincsének tisztítása kívül

 „Célunk, hogy biztonságos és higiénikus járművekben tudjuk ügyfeleinket, megóvjuk Őket és kollégáinkat. Bár a taxival való utazás jóval kevesebb kockázatot rejt, mint a tömegközlekedés, mégis szeretnénk minden lehetséges módon megakadályozni a vírus terjedését.”- nyilatkozta Fárbás Tibor a két cég üzletág igazgatója. 

 

Azok a 6x6 Taxi és Taxi Plus sofőrök, akik március 16-án és március 17-én, a több mint 1000 db felületfertőtlenítő folyadék és törlőkendő szétosztásakor aláírásukkal vállalták az előírt intézkedések napi szintű betartását, azok „tiszta, fertőtlenített taxi” minősítést kaptak és a lökhárítójukra kihelyezhették a „kívül-belül biztonság” matricát. A társaságok vezetősége létrehozott házon belül egy dedikált csapatot, melynek feladata ellenőrizni a sofőröket és azt, hogy betartják-e a minősítés feltételeit. 

 

A 6x6 Taxit és a Taxi Plus-t hívó utasok a diszpécserközpontban „fertőtlenített taxit”, azaz „kívül-belül biztonság” matricával ellátott, minősített autót rendelhetnek, ezzel biztosítva az egész család számára a biztonságos utazást. „Nemcsak utasaink, hanem utasaink szeretteinek védelme is ugyanolyan fontos cél cégcsoportunk számára” - hangsúlyozta Fárbás Tibor.

 

Autó kilincsének tisztítása kívül

A minősítés megszerzéséhez szükséges, vállalt intézkedések a sofőrök részéről:

  • napi indulás előtt a külső felületek, hangsúlyosan az ajtók kilincseinek fertőtlenítővel történő áttörlése,

  • napi indulás előtt a belső felületek fertőtlenítése, hangsúlyosan azon felületeké, mellyel az utas érintkezhet vagy a sofőr gyakran hozzáér (biztonsági öv, ülések, műszerfal, ajtók belső felülete, kormány, sebességváltó, kilincsek),

  • minden egyes utas után a fent említett külső és belső felületek fokozott fertőtlenítése,

  • a gépjármű alapos szellőztetése minden egyes utazás előtt és után,

  • gyakori kézfertőtlenítés

  • gumikesztyű használata 

 

Azok, akik otthon ragadtak ebben az időszakban is bátran hívhatják mindkét taxitársaságot és kérhetnek segítséget házhozszállításában is. Annak érdekében, hogy a szállítás során minél kisebb legyen a kockázat, minimális érintkezés történik az átadás-átvétel pillanatában. Minden járművünk olyan POS terminállal van felszerelve, mellyel a bankkártyás fizetés az autón kívül is megvalósítható.

„Ezzel próbáljuk minimalizálni a fertőzés terjedésének kockázatát és maximalizálni utasaink biztonságát és elégedettségét”- nyilatkozta a cégek marketinges kollégája.

 

A 6x6 Taxi és a Taxi Plus Kft. két, régóta a piacon lévő taxitársaság, akik folyamatosan fejlődő cégként, alkalmazkodnak és reagálnak a vállalkozást, illetve a társadalmat érintő hatásokra. Közel 1000 autóval rendelkező cégcsoport, a magyar piac meghatározó gazdasági szereplőjeként kötelességének érzi a felelősségteljes lépések meghozatalát, utasai és kollégái biztonságának védelmét.

 
Kövess minket Facebook-on is: https://facebook.com/6x6taxi |

2021. 6x6 Taxi