Aktuális:

Közös produkcióval rukkolt elő a Bon-Bon együttes és a 6x6 Taxi.

Az év elején debütált, a Bon-Bon együttes és a 6x6 Taxi közös szerzeménye. Az idén 25 éves együttes és az 1993 óta piacon lévő budapesti taxitársaság produkciója, a Music Taxi című dal, melyhez egy műfajában formabontó videoklipet is készítettek

Közös produkcióval rukkolt elő a Bon-Bon együttes és a 6x6 Taxi.

 

Az év elején debütált, a Bon-Bon együttes és a 6x6 Taxi közös szerzeménye. Az idén 25 éves együttes és az 1993 óta piacon lévő budapesti taxitársaság produkciója, a Music Taxi című dal, melyhez egy műfajában formabontó videoklipet is készítettek – a Bon-Bon együttestől nem szokatlan módon számos elismert művész és zenész közreműködésével.
 

2019-ben hosszú-távú, közös együttműködésről kötött megállapodást Szolnoki Péter és Török Tamás, a 6x6 Taxi Kft-vel. Ennek felütéseképpen, a múlt év novemberében leforgatták a Music Taxi kisfilmet, melyből videoklip készült. „A Music Taxi, melyben a „zene” egy „taxis utazás” metaforájaként jelenik meg, kíséri végig az egész dalt” - nyilatkozta Török Tamás a dal szövegírója.

Látszólag teljesen különböző területen mozgó felekről van szó, azonban, munkásságukban számos párhuzam és hasonlóság felfedezhető. Mind a két márka ismert és elismert számos korosztály és társadalmi réteg számára – köszönhetően az évtizedeket átívelő piaci jelenlétüknek. Mindkét fél életében fontos szerepet játszik az állandó megújulás, a változó fogyasztói igények felismerése és minél hatékonyabb kielégítése.

„Régóta kerestük azt az együttműködési lehetőséget, aminek keretein belül lehetőségünk nyílik hitelesen közvetíteni, hogy a tradíció és a megújulás elengedhetetlen érték a 6x6 taxi számára” – hangsúlyozta a 6x6 Taxi marketing vezetője.

A produkcióban megjelenő különböző stílusokat képviselő zenészek - akik jó barátok a mindennapokban - szimbolizálják mind az együttes, mind a 6x6 Taxi színes közönségét, a koncertek és az utazások vidám és családias hangulatát. Mindegyik „utas”, a saját stílusában kiemelkedő, hiteles művész, széles rajongótáborral. Ennek okán, a produkció, sok embert megcéloz.
A videóban feltűnik Joshi Bharat, Janklovics Péter, Mező Misi, Qka, Nagy Feró, Kabai Laci, Sipos Peti, Harsányi Levente, Ganxsta Zolee, Charlie, Kiki, Boros Csaba, Kozma Orsi, Bebe és Dj Dominique. A formabontó „fuvart” Galler András „Indián” rendezte, a forgatókönyvet a pillanat és a szereplők írták.


A Music Taxi méltó nyitánya a Bon-Bon és a 6x6 Taxi jövőbeni közös munkáinak.

 
Kövess minket Facebook-on is: https://facebook.com/6x6taxi |

2021. 6x6 Taxi