Aktuális:

Birdie - Szárnyra kapott a 6x6 Taxi applikációja

December 16-tól tölthető le iOS és Android okostelefonokra a 6x6 új taxirendelő alkalmazása, a 6x6 by Birdie.

A rajtot a taxitársaság most egy promócióval is támogatja december végéig: minden új letöltő 1500 Ft összértékben talál ajándék kuponokat az alkalmazás „Voucherek” menüpontjában. Az új applikáció számos kényelmi elemmel, s egyedi megoldásokkal igyekszik egyszerűbbé tenni a taxizást. Mindemellett a hangsúly továbbra is a járványügyi szabályok szigorú betartásával egy biztonságos közlekedési alternatíva nyújtása a budapestiek számára.

„A célunk az volt, hogy egy minden korosztály számára könnyen kezelhető alkalmazást hozzunk létre a Birdie-vel, mely tanulva a jelenleg a piacon elérhető más alkalmazásokkal kapcsolatos tapasztalatokból, az esetleges hiányosságokból a lehető legkényelmesebb, legutasbarátabb taxirendelő alkalmazást jelenthesse mindazoknak, akik taxit szeretnének rendelni.” – nyilatkozta Kocsis Korinna a Birdie szóvivője.

Kocsis Korinna

 

A taxirendelő applikáció egy fontos újdonsága, hogy a piacon elsőként az alkalmazásban lehetőség van fuvarköltség-megosztásra az együtt utazók között. Ezt a funkciót a járványhelyzet elmúltával minden bizonnyal örömmel használják majd a baráti társaságok.

 

„A 6x6 célja az új applikáció használatával, hogy visszatérő utasai számára még kényelmesebbé tegye a taxirendelést, az új funkcióknak köszönhetően pedig több korosztályban is bővítse utaskörét.” – mondta el Kocsis Péter a 6x6 Taxi értékesítési vezetője. „Ezzel együtt a legfontosabb célunk továbbra is, hogy a legszigorúbb szabályok betartásával biztonságos alternatívát nyújthassunk a Covid időszak alatt és után is a budapestiek számára.”

 

Az alkalmazásban a SimplePay rendszerén keresztül van lehetőség bankkártyás fizetésre, amihez regisztrálnunk kell a bankkártyánkat. A járványhelyzet alatt a lehető legjobb választás az érintésmentes fizetés, ezért a 6x6 arra kéri utasait, hogy amennyiben lehetséges, használják ezt a fizetési lehetőséget a készpénzes helyett.

 

Taxirendeléskor számos opció közül választhatunk: kérhetünk kombit vagy 6 utas szállítására alkalmas autót, gyereküléssel felszerelt taxit és kisállatbarát autót is, ha kedvencünk is velünk utazna.

A Birdie-n keresztül kommunikálhatunk a sofőrrel, akár hanghívással, akár chateléssel, ami nagyban megkönnyíti egymás megtalálását és egyéb részletek pontosítását.

 

A háttér

A Birdie taxirendelő alkalmazást a 6x6 Taxi fejlesztette. A társaság abból a célból adott neki saját nevet és arculatot, hogy az első éles megmérettetés után elérhetővé tegye olyan társaságok és egyéni vállalkozók számára, akik még nem rendelkeznek saját rendelő applikációval, vagy lecserélnék a jelenlegit. A Birdie stratégiai céljai között szerepel, hogy az alkalmazást országszerte, az idegen nyelvi verzióit pedig külföldön értékesítse.

 

Bővebb információ:

Klauz Vanessa

+36 70 452 32 03

marketing@6x6taxi.hu

 

 

 

 
Kövess minket Facebook-on is: https://facebook.com/6x6taxi |

2021. 6x6 Taxi