Aktuális:

BIRDIE GUIDE – BANKKÁRTYA REGISZTRÁCIÓ

Folytatódik a Birdie taxirendelő app funkcióit bemutató sorozatunk, ezúttal a bankkártya regisztráció lehetőségeit vesszük górcső alá!

Kártya regisztrálása
Az app letöltése után, a regisztráció során egyből lehetőséged van bankkártyát hozzáadni a fiókodhoz. A Birdie a SimplePay fizetési rendszerét használja, ami a kártya hozzáadásakor megterheli a kártyádat 100 forinttal, hogy ellenőrizze annak működőképességét. Amennyiben ez sikeres, azonnal törlik is a terhelést, így nem kerül levonásra az összeg.
Még több kártya hozzáadása
Természetesen bármikor adhatsz hozzá újabb bankkártyákat és módosíthatod a már meglévőket, ha a lenyíló hamburgermenü „Pénzügyek” pontját választod. Egyszerre maximum 3 különböző bankkártya adatait mentheted el a Birdie appban. 
Fontos, hogy alapértelmezettként be tudsz állítani egyet, amit fizetésnél automatikusan használsz. De ezt akár rendelésenként változtathatod. 
Adatok szerkesztése és számlázási cím megadása
A „Pénzügyek” menüpontban szerkesztheted a regisztrált bankkártyáid adatait és el is nevezheted őket. Itt tudod még beállítani az egyes bankkártyákhoz tartozó számlázási címeket is, ami kifejezetten hasznos, ha például céges bankkártyával fizetsz. Figyelj arra, hogy a végén mindenképpen mentsd el a változtatásaidat a „Mentés” gombra nyomva!
Tekintettel a jelenlegi járványhelyzetre, mindenkit megkérünk, ha teheti fizessen érintésmentesen, azaz bankkártyával az appon keresztül! 
‼️Az ajándék kuponok és a voucherek csak regisztrált bankkártyával való fizetés esetén válthatóak be‼️
Birdie letöltés: https://operation.birdie.eu/Registration/GetPassengerApp
A promóció szabályzatát itt találod: https://earlybirdie.hu/promocios-szabalyzat.pdf

 
Kövess minket Facebook-on is: https://facebook.com/6x6taxi |

2021. 6x6 Taxi