Aktuális:

HOGYAN UTAZZAK ELŐSZÖR A BIRDIE-VEL?

Összeírtuk a legfontosabb lépéseket, amiket az első taxirendelésed előtt meg kell tenned!

Mindenekelőtt töltsd le az applikációt az App Store-ból vagy a Play Áruházból: https://operation.birdie.eu/Registration/GetPassengerApp

✔️Első rendelésedhez egy gyors regisztrációt kell elvégezni, amihez csak pár adatra van szükség: a nevedre, az e-mail címedre és telefonszámodra. Az e-mail címed esetében lehetőség szerint ne túl régit adj meg, hanem olyat, amit nap, mint nap használsz, hogy biztosan eljusson hozzád az 1500 Ft összértékű kupon!

❗️Fontos, hogy a kuponok felhasználása előtt regisztráld aktív bankkártyádat az applikációban. Ez nem csupán a kedvezményed beváltásához elengedhetetlen, de biztosítja számodra az érintésmentes fizetést is.

Nincs is más hátra, mint megrendelni az autót! Akár saját magadnak vagy másnak kéred: először add meg pontosan, hogy honnan szeretnétek utazni.

Ha engedélyezed, hogy a Birdie lássa az aktuális helyzeted, akkor a felugró térképen címmel együtt mutatja a jelenlegi pozíciódat. Kérheted az autót ide is, de egy konkrét cím beírásával pontosíthatod, meg is változtathatod az indulási helyet.

⭐️Sőt, ha vannak olyan címek, ahonnan gyakran utaznál, bejelölheted őket kedvencként! Így legközelebb pár kattintással meg is rendelheted az autót!

Ezt követően add meg azt a címet, ahová menni szeretnétek, ahol az utazás véget ér: így a Birdie máris kalkulálja neked az autó várható érkezési idejét, az utazásod várható költségét.

➡️Ha ezzel megvagy, válaszd ki, milyen autóra van szükséged. Normál, kombi, XL, állatbarát, gyereküléssel vagy anélkül? Nem gond, a Birdie a számodra megfelelő autót küldi neked! Ha van kuponod, azt is ennél a lépésnél tudod jelezni nekünk, a Voucher rubrika megjelölésével.

Ráadásul rendelésed leadása után a részleteket akár közvetlenül a sofőrrel is egyeztetni tudod a chat vagy online telefonhívás funkciókkal!

Ugye, hogy milyen egyszerű? Fedezd fel a kényelmes városi közlekedést Te is a Birdie segítségével! 

 
Kövess minket Facebook-on is: https://facebook.com/6x6taxi |

2021. 6x6 Taxi