Szolgáltatásaink:

Reptéri szolgáltatás

Budapest Főváros Önkormányzata Közgyűlésének 31/2013 (IV.18.) önkormányzati rendeletében foglalt - 2013. szeptember. 01. napján hatályba lépett - (14.-16.§) értelmében a személy-taxi szolgáltatás díját rögzített hatósági árként állapítja meg, az egységdíjak kötelező mértékének meghatározásával. A fent említettt rendelet értelmében a fix hatósági ár alkalmazásától bármely okból (transzferár meghatározása, engedmény/kedvezmény nyújtása, kötbérre vonatkozó megállapodás, stb.) eltérni nem lehet.

Kérhető még repülőtéri transzfer budapesti taxi szolgáltatásban?

BKK által minősített taxi Budapesten belül kizárólag a hatósági rögzített árat alkalmazhatja. A reptéri transzfer (fix ár) helyett a megtett út alapján képződik a fuvardíj.

Egyszerűsítettük díjkalkulátorunkat a lekérdezés meggyorsítása érdekében!

A kitöltés során válassza ki a "Liszt Ferenc Airport 2" linket a program pedig automatikusan a kalkulációhoz rendeli a BUD Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér (2-es terminál) koordinátáit.

DÍJKALKULÁTOR..

Reptéri beszállítás esetén a névtáblás várakozásnak van felára?

Vendégét igény esetén a terminálon belül, névtáblával várja sofőrünk. A valós landolási időt a járatinformációs vonalakon diszpécsereink figyelik, és a járat valós landolási idejéhez igazítják a gépkocsivezető kiállását. A kiállás a poggyászok átvétele miatt 15 perces késleltetéssel történik, további várakozási díj a hatósági tarifa szerint értendő.

A reptéri táblázás felár nélküli szolgáltatás, nem számítunk fel se parkolási, se táblakészítési díjat.

Parkolási díj: 0 Ft, Táblakészítési díj: 0 Ft.

Azonnali repteres beszállításnak milyen feltételei vannak?

A taxik a reptéri parkoló mellett várakoznak sorban, az azonnali rendelése esetén átlagosan 2-3 percen belül érkezünk Önért a terminál elé, a "RENDELT TAXI" táblával kijelölt taxiállomásra.

  • A poggyász átvétele után rendelje meg taxiját!
  • Rendeléskor diszpécserünk egyezteti Önnel a terminál pontos helyét is: 2/A érkezés v. indulás, 2/B érkezés v. indulás

Villámgyors rendelés pár gombnyomással:

MOBILAPPLIKÁCIÓNKON

Telefonon:

+36 (1) 6 666 666

E-mailben:

rendel@6x6taxi.hu

Viberen:

+36 (1) 6 666 666

Skype-on:

Nevünk: hatszortaxi

 
Kövess minket Facebook-on is: https://facebook.com/6x6taxi |

2021. 6x6 Taxi