Partnereinknek

Már TAXiPAY felhasználó / partner vagyok.

webiroda BELÉPÉS..

Érdeklődőknek

Mit takar a kifejezés?

A egy elektronikus fuvardíj elszámoló és online utazásmenedzselő rendszer: NFC KÁRTYA az utasoknak + saját webiroda a költségviselőnek.

Kinek ajánljuk?

Amennyiben Ön a szerződéses kapcsolat előnyeit keresi egyéni, céges vagy intézményes felhasználás céljából, úgy ajánljuk figyelmébe a most elérhető e-kártyás fizetési konstrukciók legszínvonalasabb megoldását!

További információk:

Még részletesebb tájékoztatót és szerződési feltételeket kérek..

A rendszer szerződéskötést követően, szoftvertelepítés nélkül használható a www.taxipay.hu oldalon. A tényleges kifizetés utólag átutalással, havi számlaösszesítő ellenében történik. Egyéni felhasználók is igénybe vehetik rendszerünket feltölthető kártyával.

Kártyák

Céges felhasználás

Milyen előnyökkel jár a kártya használata?

 • kontrollált dolgozói utazások: a GPS érzékeléssel generált célcím, a percre pontos utazási időpontok révén jelentős költségmegtakarítást és naprakész információkat jelent a költségviselőnek
 • PayPass-hoz hasonlító, villámgyors és egyszerű kártyatranzakció a taxiban
 • PIN kódos védelem
 • készpénz- és papírmentes fuvardíj regisztrálás
 • azonnal ellenőrizhető utazások
 • GPS érzékeléssel generált célcímek
 • érték és idő szerint limitálható kártyák (pl. napi 9:00 - 17:00-ig használható vagy heti 10.000 Ft értékben leutazható kártya)
 • költséghelyekhez köthető műveletek
 • e-mail értesítő kártyahasználatról, limitfigyelésről
 • exportálható adatbázis formátumai: xlsx, docx, pdf, xml, tiff, csv.

Virtuális kártya

Hogyan használható a rendszer, ha vendégemmel nem találkozom, de a taxiját a cégem költségviselésével szeretném megvalósítani?

Amikor a költségviselő és az utas nem találkozik, virtuális kártyával is megrendelhető az utazás (pl. reptéri beszállítás névtábla készítéssel).

Vendégének a névegyeztetésen kívül más teendője nincs a taxiban, a regisztrált fuvardíj pedig ugyanúgy utólag, átutalással került kiegyenlítésre. Az utazáshoz tartozó információk (KÁRTYASZÁM - DÁTUM - FELHASZNÁLÓ - HONNAN - HOVÁ - PARTNERNÉV - UTASNÉV - URH SZÁM - KÖLTSÉGHELY - NETTÓ, BRUTTÓ FUVARDÍJ - ÁFA TARTALOM) a webirodában ugyanúgy azonnal a költségviselő adminisztrátor rendelkezésére állnak!

Fuvarriport (illusztráció):

kapcsolat, szerződéskötés:

Kocsis Péter
+36 1 235 54 41, +36 70 466 13 04
sales@6x6taxi.hu

Szikra Judit
+36 1 235 54 40, +36 70 466 13 05
szikra.judit@6x6taxi.hu

Még részletesebb tájékoztatót és szerződési feltételeket kérek..

Partnereink mondták..

 • "Nagyon elégedettek vagyunk a 6x6 Taxi szolgáltatásaival, már régóta velük utazunk. Mióta áttértünk a Taxipay használatára, még gyorsabban és pontosabban megy az elszámolás. Remek fejlesztés és egyszerű a kezelése is. Így könnyen szabályozható a cégen belüli szerteágazóbb részlegek utazása is." (MTVA)
 • "Mi nem rég váltottunk taxitársaságot és nagyon örülünk, hogy már a 6x6 Taxi Partnerei vagyunk. Megbízható és pontos a szolgáltatás, nagyon kedvesek és segítőkészek a sofőrök. A Taxipay alkalmazásával nyomon követhetőek az utazások is és remekül beállítható, hogy melyik kártyára mennyi utazást engedélyezünk, akár összegben, akár az utazás számában." (KARDIOLÓGIA)
 • "Én a céges és most már a magán utazásaim során is mindig a 6x6 Taxit hívom. Ők az egyetlen cég Budapesten, ahol az autókban gyermekülés található. Magán célra feltöltős taxipay kártyám van, ilyenkor szoktam olyan autót kérni amiben van gyermekülés, így biztonsággal utazhat a kisfiam is. Értesítést kapok a fuvarokról, így mindig pontosan tisztában vagyok az egyenlegemmel, és ha úgy gondolom, egyszerűen csak átutalom az összeget és már fel is van töltve a kártyám." (Horváth Ildikó)
 
Kövess minket Facebook-on is: https://facebook.com/6x6taxi |

2021. 6x6 Taxi